polițiști, sursă foto România Liberă

Nuntă cu 100 de invitați, spartă de polițiști la Restaurant Balada din Suceava. S-a întâmplat duminică după amiază, când a fost organizată de Poliţia Municipiului Suceava o acţiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse privind instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii COVID de către agenţii economici.

În baza unei informaţii cu privire la desfăşurarea unui eveniment la Restaurant Balada din municipiul Suceava, la faţa locului s-a deplasat dispozitivul format din 8 poliţişti, 4 jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, 2 lucrători din cadrul I.S.U. Suceava, 4 lucrători din cadrul Poliţiei Locale, un lucrător din cadrul I.T.M. Suceava şi un lucrător din cadrul D.S.V.S.A. Suceava.

În interiorul sălii de evenimente a Hotelului Balada era organizat un eveniment privat, o nuntă, la care participau aproximativ 100 de persoane. Acestea se aflau la mese consumând băuturi şi produse alimentare, fără a fi acompaniaţi de o formaţie muzicală.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat din satul Iaslovăţ a organizat un evenimentul, cu participarea a 100 de persoane din comunitatea bisericii penticostale.

Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19, organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

De asemenea, administratoruul Hotelului Balada a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

Totodată, participanţii la întrunire care au părăsit interiorul sălii de evenimente la solicitarea organelor abilitate, au fost sancționați cu avertisment cu privire la respectarea restricţiilor în vigoare.

Cu ocazia intervenţiei, au fost efectuate verificări de către lucrătorii din cadrul I.S.U. Suceava şi D.S.V.S.A. Suceava în privinţa respectării normelor specifice, ocazie cu care nu au fost constatate alte nereguli.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here