O mamă și-a părăsit cei 6 copii și a plecat împreună cu un bărbat. S-a întâmplat într-o familie din localitatea Stulpicani. Cei 6 copii minori au rămas de izbeliște, tatăl fiind plecat de ceva vreme la muncă în Anglia.

Polițiștii de la Frasin au deschis dosar de cercetare penală după ce o mamă și-a părăsit cei 6 copii și a plecat. Este vorba despre o femeie de 37 de ani, care locuia în comuna Stulpicani împreună cu cei șase copii minori, iar soțul este plecat la muncă în Anglia.

La fața locului, agenții au aflat de la un fiu de 14 ani că în seara de 11.03.2021, în timp ce a fost plecat la un prieten, mama sa și-a făcut bagajul și a plecat de la domiciliu, într-un loc necunoscut, lăsându-și ceilalți cinci copii minori, cu vârste între 5 și 12 ani, nesupravegheați în locuință.

Apropiații femeii au declarat polițiștilor că aceasta discuta frecvent pe rețeaua de socializare Facebook cu un bărbat și că, cel mai probabil, a plecat împreună cu acesta.

Minorii cu vârste între 5 și 14 ani au fost preluați de o rudă, până când vor ajunge în grija unei surori mai mari, de 21 de ani, iar apoi în grija tatălui – care se va întoarce din Anglia.

Cu privire la acest caz va fi informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani, pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.

Polițiștii vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „abandon de familie”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here