incendiu mașină, foto arhivă

O mașină a ars ca o torță, în trafic, la Șcheia. Incendiul s-a petrecut sâmbătă după amiază.

Sâmbătă, la ora 12.42, SPR 9 Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că un autoturism Mercedes a luat foc pe strada Staniște din sat Mihoveni – comuna Șcheia.

Polițiștii dar și pompierii au intervenit la fața locului și au efectuat cercetări.

A reieșit că un bărbat de 54 ani, din comuna Șcheia, conducea autoturismul proprietate personală Mercedes-Bens pe strada Staniște din sat Mihoveni, aflându-se împreună cu soția lui.

La un moment dat, femeia a observat că iese fum de sub capotă, motiv pentru care conducătorul a oprit autoturismul și cei doi soți au coborât din vehicul.

Ei au încercat să stingă focul cu stingătorul pe care îl aveau în mașină, cât și cu alte două stingătoare aduse de vecini, însă nu au reușit.

În momentul sosirii organelor de poliție la fata locului, autoturismul ardea în partea din față, în scurt timp flăcările au cuprins întreg autoturismul.

De asemenea, în urma incendiul a fost afectat și gardul împrejmuitor al unui imobil strada Staniște, proprietatea unui localnic de 35 ani.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii de la ISU Suceava, care au stabilit că sursa probabilă de aprindere scurt circuit electric, mijlocul care a produs aprinderea a fost un cablu electric neizolat corespunzător.

În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, ci numai pagube materiale, respectiv degradarea suprafeței de 10 m2 de gard și la autoturism a ars interiorul față-spate, anvelopele, compartimentul motor și portbagajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.