Un om de afaceri din Dumbrăveni și-a ucis mama și a stat cu ea moartă în casă aproape 12 ore, până când un angajat de-al său a venit în vizită. Acesta a cerut ajutor la 112.

Luni, la ora 14.40, I.P.J. Suceava a fost sesizat de crimă prin SNUAU 112, de către șoferul de la firma administrată de criminal.

Bărbatul s-a deplasat la locuința patronului săi, Brahariu Marius, întrucât acesta nu răspundea la telefon, ocazie cu care a găsit poarta pietonală de accces în curtea imobilului, închisă iar pe Brahariu Marius în locuință. Mama bărbatului zăcea fără suflare în casă.

La fața locului, respectiv imobilul din comuna Dumbrăveni, sat Dumbrăveni, s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea, care l-a identificat pe proprietarul locuinței, Brahariu Marius de 36 ani, în stare de ebrietate, incoerent.

În camera de zi a imobilului, a fost găsită mama acestuia, o femeie de 69 ani, întinsă pe pardoseală, cu urme de violență pe corp, decedată, aspect constatat de către echipajul medical.

Urmare a celor constatate, s-a deplasat la fața locului procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Din activitățile investigative și de cercetare penală efectuate, s-a stabilit faptul că, Brahariu Marius locuia singur la adresa de domiciliu. În perioada 2015-2021, a trăit în concubinaj cu o femeie, care in cursul anului 2021, a plecat și s-a mutat în municipiul Suceava.

În 02.12.2023, mama sa, care-l vizita ocazional, a venit în vizită, cu scopul de a-l ajuta la treburile gospodăriei.

În seara de 03.12.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan pe care l-a avut cu mama sa, el fiind sub influența băuturilor alcoolice, Brahariu Marius a exercitat acte de violențe fizică asupra acesteia, aplicându-i mai multe lovituri, cu corpuri contondente dure, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.

Femeia ar fo fost lovită de mai multe ori cu piciorul unei mese din lemn.

Cu ocazia audierii, Brahariu Marius a recunoscut comiterea faptei, agresiunile fizice fiind exercitate pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui exces de furie.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală față de inculpatul Brahariu Marius, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”.

Brahariu Marius a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.