În ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean Suceava opt persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 22 de persoane, a transmis Prefectura Suceava.
Potrivit aceleiași surse în unitatea spitalicească se află internați un număr de 454 pacienți, și anume 120 pacienți Covid-19 și 334 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, din care doi pacienți sunt intubați.
În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 57 de pacienți Covid- 19 și 10 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3391 persoane declarate vindecate.
Luni dimineață se aflau în autoizolare la domiciliu 3401 de persoane și alte opt în carantină instituționalizată. Totodată, 29071 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3109 din carantină instituționalizată.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.
Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 60 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here