Dosar de cercetare penală deschis de IPJ Suceava în urma unei sezizări făcute de un localnic din Sucevița. Acesta l-ar fi prins în flagrant de pe un pădurar din localitate în timp ce efectua un transport ilegal de lemn, pe timp de noapte. Bărbatul a postat pe o rețea de socializare mai multe filmări cu pădurarul respectiv și chiar a sunat la 112 și așa polițiștii au ajuns la fața locului.
„Priviti aceste imagini! Jaf In Sucevita jud Suceava, Bucovina…Padurarul Marcel Caunei prins In fraglant cu camionul personal, L am surprins pe padurar la Furat. Distribute si tu… De ce le permitem sa-si bata joc de noi, oare de ce-i lasam?”, a scris Gyuly Avram pe pagina sa de Facebook. Acesta susține că pădurarul respectiv ar fi efectuat 6 transporturi de lemn din care doar pentru unul avea acte. Mai mult, bărbatul povestește pe filmare că a fost amenințat de pădurar, că îi va da foc la cabană sau că pușca i se va descara accidental și va fi împușcat. El povestește că a fost blocat în trafic în timp ce urmărea camioanele cu lemn și amenințat. Filmările au ajuns virale de rețeau de socializare iar polițiștii fac acum cerectări pentru a stabili dacă lemnul respectiv a fost tăiat ilegal și dacă pădurarul într-adevăr l-a amenințat pe bărbatul care a făcut sesizarea. Vom reveni cu detalii!

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

1 COMENTARIU

  1. Cine s-a gasit sa faca dreptate :)))) Acest „binefăcător ” care filmeaza, pe nume Avram Lilian este dator la toți agenții economici din Rădăuți. Un mare țepar. Un om cu dosare penale si cu pușcărie efectuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here