Pasager mort într-un microbuz după ce a făcut infarct. Incidentul s-a petrecut vineri, pe raza localității Șaru Dornei.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel 112 despre un pasager mort într-un microbuz iar agenții s-au deplasat la fața locului.

Pe raza satului Plaiu Șarului, comuna Șaru Dornei, pe marginea D.J. 174, pe direcția Panaci către Vatra Dornei, în interiorul microbuzului care efectua cursă regulată de călători pe ruta Buciniș – Vatra Dornei, pe culoarul dintre scaune, în partea din spate, a fost identificat cadavrul lui Lăstun Eugen, de 56 ani, din Panaci.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava – Substația Vatra Dornei, care a constatat decesul, posibil în urma unui infarct miocardic.

Din verificările efectuate nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoana în cauză nu prezenta urme de violență dar nici nu era în evidențele unui medic de familie. Aceasta era neasigurată în România, întrucât a lucrat o perioadă de timp îndelungată în Franța.

Din declarațiile conducătorului auto și a unui alt pasager, reiese faptul că lui Lăstun Eugen i s-a făcut rău în mijlocul de transport la circa 1 km de la urcare din centrul comunei Panaci, căzând de pe scaun pe culoar.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.