Urmărire pe străzile Sucevei după un șofer fugar.

Urmărire pe străzile Sucevei, sâmbătă noapte, polițiștii depistând în trafic un șofer indisciplinat și în stare de ebrietate.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a observat un autoturism care se deplasa pe strada Calea Burdujeni, dinspre localitatea Plopeni și care la intersecția cu strada Calea Unirii, în sensul giratoriu, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea pe aceeași stradă către strada Gheorghe Doja.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, care s-a deplasat pe strada Calea Burdujeni, a intrat pe strada Gheorghe Doja, apoi pe strada Mircea Damaschin și pe strada Călimani, în tot acest timp, conducătorul autoturismului mărind viteza de deplasare.

Pe strada Călimani, înainte de intersecția cu strada Calea Burdujeni, conducătorul auto a virat dreapta pe o alee pietonală și a oprit autoturismul în fața unei farmacii.

În momentul în care autospeciala de poliție a oprit pe strada Calea Burdujeni, paralel cu aleea pietonală din fața farmaciei, șoferul autoturismului în cauză a ieșit din habitaclu și a luat-o la fugă, pe strada Călimani. S-a procedat la urmărirea celui în cauză, care a fost prins la scurt timp și condus înapoi la autospeciala de poliție.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier Suceava.

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat cu autospeciala de serviciu la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.

La sediul Spitalului Județean Suceava, în prezența personalului de serviciu, individul a refuzat și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare privind săvârșirea infracțiunii de ,, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.