Pasager mort în microbuzul care îl aducea acasă din Germania. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale zilei de luni. Bărbatul, care venea să petreacă sărbătorile cu familia, a decedat la doar câțiva kilometri distanță de casă.

 Poliția Rurală Vama a fost sesizată prin 112 de către personalul de pe ambulanța din dotarea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, despre un pasager mort într-un microbuz care tranzita comuna Vama.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în apropierea unui centru de bătrâni de pe raza comunei Vama, pe DN 17, au identificat autoutilitara Mercedes Sprinter dar și un bărbat de 49 de ani, din municipiul Botoșani, decedat.

Lucrătorii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au reușit să îl salveze pe pasager iar din primele cercetări nu au fost identificate urme de violență pe corpul acesteia.

Din discuțiile purtate cu conducătorul auto, acesta venea din Germania cu pasageri și urma să îl lase pe bărbatul respectiv în municipiul Botoșani la adresa de domiciliu, însă acesta pe drum a consumat în mod frecvent băuturi alcoolice, iar la un moment dat i s-a făcut rău și nu a mai vorbit.

Victima avea asupra sa pastile pentru inimă, iar din cele susținute de echipajul de pe ambulanță acestea erau foarte puternice, fapt ce denotă că bărbatul suferea de boli cardio-vasculare.

Șoferul a declarat faptul că victima nu a intrat în conflict cu nici o persoană din microbuz pe timpul deplasării, doar a consumat alcool în exces.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here