Patru mașini avariate și un rănit din cauza unui șofer băut, la Vicovu de Sus. Este vorba despre un carambol produs duminică seară.

Duminică,, în jurul orei 18.55, un bărbat de 22 ani, din oraș Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, pe raza  oraşului Vicovu de Sus, în apropierea intersecției cu strada Mihai Eminescu, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 21 ani, din oraș Vicovu de Sus.

După impact cele două autoturisme implicate în coliziune au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

În urma evenimentului a rezultat  avarierea celor patru autovehicule, precum şi vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 21 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Rădăuţi, i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Conducătorul auto de 22 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” şi  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Din cercetările polițiștilor a reiețit că șoferul de 22 de ani s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme ce așteptau ca autoturismul tinerei de 21 ani, să efectueze virajul la stânga, pentru a intra pe strada Mihai Eminescu, moment în care a intrat în coliziune în portiera stânga față cu aceasta și apoi a urmat carambolul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.