Accident rutier cu patru victime din cauza unui șofer inconștient de 19 ani. Mașina acestuia a fost efectiv făcută ping-pong pe șosea.
Duminică după-amiază, în timp ce conducea autoturismul pe D.N 15 C, în afara localității Fântâna Mare, la intersecția cu D.N 2 – E 85, un tânăr de 19 ani din comuna Fântânele nu a respectat semnificația indicatorului „Accesul interzis”, a circulat pe sensul opus de mers și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere ansamblului de vehicule format din autoutilitară care tracta o semiremorcă condus de un bărbat de 34 ani din orașul Frasin, intrând în coliziune cu aceasta.
După impact autoturismul fost proiectat în alt autoturism condus de un bărbat de 46 ani din comuna Fântâna Mare.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală conducătorului auto de 19 ani, a unui tânăr de 18 ani și rănirea gravă a unei tinere de 17 ani şi a unui minor de 6 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 19 ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here