foto din arhivă

Percheziții DNA la instituții publice din Iași și Suceava. Mascații și procurorii au descins joi dimineață în mai multe locații. Una dintre ele este Primăria Vatra Moldoviței, unde a fost angajată inițial chelnerița care ulterior a ajuns pe post de ingineră la Apele Române fără a avea studii de specialitate.

Se ridică acte de la Primăria Vatra Moldoviței dar vor fi și persoane aduse la audieri. Se suspectează angajări făcute ilegal.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, săvârşite în perioada martie 2020-2021.

În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții la 3 instituții publice situate pe raza județelor Iași și Suceava.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Județene Iași și Suceava.

Vezi povestea chelneriței care a ajuns angajată la Apele Române aici https://www.libertatea.ro/stiri/chelnerita-detasata-pe-post-de-inginer-la-apele-romane-si-a-dat-demisia-3408675

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.