mascați poliție
foto arhivă

Alcool și țigări de contrabandă în valoare de peste 10.000 lei confiscate în urma unor percheziții. O femeie în vârstă de 59 de ani a fost reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de joi, în urma continuării cercetărilor într-un dosar penal aflat în cercetare, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare pe raza comunei Ilișești, două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Suceava, fiind vizate persoane implicate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

În locațiile percheziționate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 6.140 bucăți țigări de proveniență extracomunitară de diferite mărci și 175 de litri de alcool, cu o valoare totală de piață de circa 10.000 lei.

În urma activităților de cercetare și urmărire penală derulate, polițiștii au dispus față de o femeie de 59 de ani din comuna Ilișești măsura reținerii pentru 24 de ore, aceasta fiind încarcerată în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentată unității de parchet competente, în vederea luării măsurilor procedurale ce se impun.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here