Se înregistrează în județ cel mai scăzut număr de persoane internate cu coronavirus din ultimele două luni. Joi dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se aflau în autoizolare la domiciliu 5.398 de persoane și în carantină instituționalizată alte șase. Totodată, 17.935 de persoane au ieșit din autoizolare și 3.102 din carantină instituționalizată.
Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21.594 de teste.
Conform situației întocmite de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.670 de persoane declarate vindecate. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID 19
În ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean șase persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate 37 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.
În Spitalul Județean Suceava se află internați un număr de 368 pacienți, dintre care 120 cu COVID 19. În Secția ATI a unității spitalicești sunt internați zece pacienți. Totodată, în Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți COVID 19 și 26 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here