foto din arhivă

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de politie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au efectuat miercuri un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza localităților Câmpulung, Mihăești și Schitu Golești, la domiciliile a 3 persoane suspectate de săvârșirea infracţiunilor de trafic de minori și șantaj.
În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Câmpulung, pe fondul unei relații inițiale de prietenie, prin inducere în eroare, constrângere și profitând de starea de vulnerabilitate a unei persoane vătămate minore, a recrutat-o în scopul exploatării sexuale, în folosul său, aceasta întreținând relații sexuale cu clienții identificați de către tânăr, în diverse locații aflate pe raza municipiului Câmpulung, sumele de bani obținute revenindu-i aproape în totalitate acestuia.
Totodată, în cursul datei de 22.04.2020, alți doi tineri au constrâns partea vătămată minoră, prin amenințări constând în darea în vileag a unor aspecte compromițătoare, să le remită o sumă de bani.
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 6 de persoane.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here