izolare la domiciliu
izolare la domiciliu, sursă foto Qbebe.ro

Luni dimineață, în județul Suceava se aflau în izolare la domiciliu 2289 de peroane și alte 1087 în carantină. Până în prezent 9.356 de persoane au ieșit din izolare la domiciliu și alte 689 din carantină.
De asemenea, au fost externate din spital 384 de persoane și declarate vindecate 70 de persoane.
Patrulele mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care au avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare și Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Astfel, în cursul zilei de duminică, în urma măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea infectarii cu Covid 19, echipele mixte la care au participat 270 de polițiști, 102 polițiști locali, 36 de militari MApN și 140 de jandarmi au verificat la domiciliu persoanele aflate în autoizolare precum și locațiile de carantinare.
Au fost verificate 2793 de persoane aflate în autoizolare și carantinare precum și 62 de societăți comerciale.
În urma acțiunilor de verificare au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 682.500 lei pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here