test COVID 19, sursă foto Europa FM
sursă foto Europa FM

Până în momentul de față în județul Suceava au fost efectuate 14.058 de teste pentru depistarea COVID 19.
Vineri dimineață, în județul nostru se aflau în autoizolare la domiciliu 794 de persoane și carantină instituționalizată alte 647. Până în momentul de față au ieșit din autoizolare 14.115 persoane și 2120 din carantină.
Totodată, au fost externate din spital 1510 de persoane și au fost declarate vindecate 1419 de persoane.
Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 489 de cadre M.A.I. (din care 386 de polițiști, 99 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 93 polițiști locali și 21 militari MApN.
In ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 80 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 520 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.
Au fost constatate și aplicate 9 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22610 lei.
În perioada de referință a fost depistată 1 persoană care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care a fost constatată și aplicată tot atâtea 1 sancțiune contravențională.
Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 10 fapte de natură contravențională (1 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 9 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 3770 lei.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here