asanare elemente de muniție

În perioada 11-13 mai, Grupa Pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a desfășurat misiuni de asanare și distrugere a muniției neexplodate, pe raza localității Neagra, din orașul Broșteni.


Pirotehniştii I.S.U. Suceava au fost sprijiniţi de către colegi polițiști și jandarmi, precum şi de lucrătorii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al orașului Broșteni.

Elementele de muniţie proveneau din Primul Război Mondial, unele dintre ele fiind în perfectă stare de funcţionare, şi au fost găsite pe raza localității Neagra, în zona Ortoaia. Distrugerea acestora s-a executat prin explozie, folosindu-se procedeul electric, dublat de un procedeu pirotehnic de siguranţă.

Pe parcursul celor trei zile, au fost asanate și distruse 836 de elemente de muniţie, majoritatea proiectile explozive de artilerie, de diferite calibre.

În urma distrugerii nu au rezultat victime, pagube materiale sau accidente ecologice, misiunea pirotehniştilor încheindu-se cu succes.

asanare elemente de muniție

DCIM100GOPROGOPR0003.JPG
DCIM100GOPROGOPR0016.JPG
DCIM100GOPROGOPR0021.JPG
DCIM100GOPROGOPR0024.JPG
DCIM100GOPROGOPR0025.JPG
Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here