foto din arhivă

Petreceri sparte de polițiști la Vicovu de Sus și la Mălini. Polițiștii au descins sâmbătă în două locații, unde erau organizare petreceri cu zeci de persoane.

Petreceri sparte de polițiști la Vicovu de Sus și la Mălini după ce s-au primit sesizări telefonice la numărul de urgență 112.

Lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost informațicu privire la faptul că la restaurantul Casa Vicoveană din localitate, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane. În incinta restaurantului au fost identificate și legitimate 27 de persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind administratorul.

POlițiștii i-au legitimat pe toți cei prezenți și li s-a adus acestora la cunoștință, atât organizatorului cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment au înțeles săpărăsească incinta restaurantulu. Ei au fost sancționați cu avertisment. Organizatorul evenimentului, administratorul restaurantului a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei.

Tot sâmbătă, polițiștii din Mălini au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Hanul Drumul Talienilor din satul Văleni Stânișoara, comuna Mălini, are loc un botez cu multă lume. Polițiștii s-au depladat la fața locului și au constatat că în locația respectivă era organizată o petrecere privată în interiorul hanului, cu 60 de invitați. Persoanele participante la eveniment au fost evacuate iar administratorul localului a fost sancționat contravențional cu amendă încuantum de 3000 lei.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here