Polițist rănit într-un accident în timp ce mergea la un alt eveniment rutier, duminică seară. Mașina de poliție, aflată în misiune, a lovit un alt vehicul și a fost grav avariată.

 

Un polițist a fost rănit într-un accident, pe DE 85, la ieșire din Suceava spre Fălticeni, în timp ce mergea spre un alt accident rutier – petrecut la Cumpărătura. Mașina de poliție, care avea pornite semnalele acustice și vizuale, a lovit un autoturism care vira. În urma impactului puternic, autospeciala de poliție a fost grav avarită. Unul din polițiști a fost rănit și a primit îngrijiri la fața locului.

Conform IPJ Suceava, vinovat de producerea accidentul este un șofer de 58 de ani, din Suceava, pe nume Gavrila Mihai.
În timp ce conducătorul autospecialei efectua regulamentar manevra de depăşire, acesta a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers la stânga, cu intenţia de a intra într-o parcare.
Deşi polițistul de la volanul autospecialei a frânat puternic, impactul nu a mai putut fi evitat, autospeciala acroşând cu partea faţă, laterala stângă a autovehiculului Opel. Din primul impact, autovehiculul Opel a fost proiectat în alt autovehicul, marca Audi, care se afla staționat în dreptul parcării restaurantului Palat Alexander.

Șoferii implicați în accident au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here