Polițiști loviți și înjurați de trei indivizi, la Mitocu Dragomirnei. Cei trei, toți de etnie rromă, au fost arestați preventiv.

Polițiști loviți de trei indivizi certați cu legea, în timpul unei intervenții, pe terasa unui bar din Mitocu Dragomirnei. Cei trei au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice iar ulterior au fost arestați preventiv.

Incidentul s-a petrecut pe 31 octombrie. Cei trei făceau scandal pe terasa respectivă iar polițiștii au intervenit la fața locului. Conform procurorilor, ei au adresat ameninţări cu acte de violenţă şi au exercitat acte de violenţă asupra a 4 lucrători de poliţie aflaţi în exercitarera atribuţiilor de serviciu. În urma actelor de violenţă exercitate de inculpaţi, un lucrător de poliţie a suferit leziuni, care au necesitat pentru vindecare, un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar un alt lucrător de poliţie, a suferit leziuni, care au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale

Scandalagiii sunt cercetați și pentru adresarea de cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă. Prin încheierea pronunţată de Judecătoria Suceava la data de 03.11.2020 s-a dispus arestarea preventivă a inculpatilor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here