foto: arhivă


sursa video:laRădăuți
Un tânăr a făcut prăpăd, la Straja, joi după amiază, după ce a pierdut controlul volanului de beat ce era dar și din cauza vitezei. Autoturismul a ieșit de pe șosea, a pus la pâmânt gardul de lemn al unei gospodării, după care s-a oprit în curte, lângă o stivă cu lemne. În urma impactului extrem de violent, mașina s-a făcut zob, o roată s-a rupt și a rămas în zona porții de lemn în timp ce bucăți de caroserie au ajuns la metri distanță. Culmea, șoferul aflat în stare de ebrietate a scăpat cu leziuni minore. Un țăruș al gardului a intrat prin parbriz, pe partea pasagerului de lângă șofer, scaun care era liber. De menționat că autoturismul este cu volan pe dreapta și are numere de Anglia. Șoferul a fost dus la spital pentru prelevare de probe după ce a fost testat cu etilotestul la fața locului.
Polițiștii au stabilit că șoferul, un tânăr de 28 de ani, din comuna Straja, avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”.
mașin

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here