Preot găsit mort într-un canal, la Iacobeni. Polițiștii cercetează acum circumstanțele în care s-a produs decesul.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic duminică dimineață despre un preot găsit mort într-un canal lângă pasarela din Iacobeni. Este vorba despre un preot de 59 de ani, din localitate, pe nume Ungurean Mihai.

Preotul era paroh la Biserica Roșu și locuia singur la etajul locuinței sale din comuna Iacobeni, sat Drancani, fiind divorțat.

Sâmbătă acesta a fost văzut, în jurul orelor 17:00, când și-a parcat autoturismul. Ulterior, acesta s-a deplasat la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 17:45 și a plecat pe jos spre domiciliul său.

Duminică dimineață, în jurul orei 09:30, persoane din parohia unde își desfășura activitatea victima s-au deplasat la locuința acestuia pentru a vedea de ce nu a venit la biserică, astfel că familia, împreună cu apelantul la 112 au început să îl caute în apropierea locuinței.

În jurul orei 10:30, cadavrul bărbatului a fost identificat de către apelant într-un canal de lângă DN 17 Iacobeni. El a stat cel mai probabil acolo peste noapte și a înghețat.

S-a solicitat intervenția detașamentului de pompieri și a lucrărilor de pe ambulanță care au scos cadavrul din canalul respectiv, constatând decesul.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, nu au fost descoperite leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia în afară de cele suferite în urma căderii, fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here