Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că municipalitatea suceveană alocă în acest an Spitalului Județean Suceava suma de 3 milioane de lei.


Edilul a declarat că banii vor fi virați până la sfârșitul lunii martie. El a subliniat că de-a lungul anilor, Primăria Suceava a alocat sume de bani Spitalului Județean Suceava, pentru dotarea Secției de Oncologie, amenajarea Centrului Anti-Diabetic, modernizarea și extinderea Secției de Cardiologie, reorganizarea Secției de Ortopedie, amenajarea Secției Îngrijiri Paliative, dotarea cu aparatura medicală la Ambulatoriu, achiziționare mamograf digital, osteodensitometru și microscop performant, etc.
„În acest an am avut discuții cu managerul spitalului, Vasile Râmbu. Vom aproba această sumă în buget și vom face tot posibilul s-o dăm până la sfârșitul lunii martie, când avem încasări mai mari din taxele și impozitele locale. Primăria Suceava este alături de Spitalul Județean Suceava. Acolo se fac lucruri bune și venim noi cu cota noastră de finanțare”, a declarat Ion Lungu.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here