Ion Lungu, containere grădinițe


Primăria Suceava va achiziționa containere modulare pentru patru grădinițe cu program prelungit din oraș.
Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a precizat că este vorba despre opt containere cu câte două clase, complet echipate, investiția fiind de peste patru milioane de lei. În fiecare sală de clasă vor putea să-și desfășoare activitatea 20 de copii.
Containerele vor ajunge la Grădinița „Gulliver”, din cartierul George Enescu, la Grădinița „Prichindel” din cartierul Burdujeni, la Grădinița „1,2,3”, din cartierul Burdujeni, și la Grădinița „Așchiuță”.
„Noi am aprobat două astfel de module la Grădinița „Gulliver”, care are un avantaj pentru faptul că are o curte mare. Din păcate la alte grădinițe, cum este Grădinița „1,2,3”, din cartierul Burdujeni, nu avem spații unde să punem aceste containere. Am avut discuții la Școala Gimnazială „Miron Costin” Nr.11, și îi mulțumesc directorului Dumitru Moraru, că a înțeles. Aceste unități sunt gard în gard. Vor amplasa aceste containere în curtea școlii, astfel încât să poată fi acces de la Grădinița „1,2,3”. La fel vom lua containere pentru Grădinița „Prichindel” cu program prelungit din Burdujeni, două asemenea containere și la fel două containere modulare pentru Grădinița „Așchiuță”, unul va fi montat pe Alexandru cel Bun, celălalt pe Oituz, la grădinița care o au acolo în subordine. Vrem să găsim soluții în așa fel încât să asigurăm spațiile necesare pentru aceste grădinițe cu program prelungit”, a declarat Ion Lungu.
Edilul a subliniat că aceste containere vor putea fi folosite și după trecerea acestei perioade de criză pentru că grădinileșe sunt supraaglomerate și au nevoie de cât mai multe spații.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here