Lansare excepțională a primarului de Siret, Adrian Popoiu, în prezența a sute de oameni.
Peste 350 de oameni au umplut sala Casei de Cultură din Siret și au aplaudat la scenă deschisă realizările lui Adrain Popoiu în calitate de primar. Acesta a atras fonduri de peste 66 milioane de euro.
Președintele PNL Suceava,  Gheorghe Flutur i-a mulțumit edilului pentru echipa foarte bună pe care o formează și a menționat câteva dintre investițiile realizate împreună: Parcul Științific, Muzeul de Istorie Siret, cu Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina și asfaltarea drumului național până la vamă.
Toate aceste invesțiții, la fel ca și modernizarea Vămii Siret (în valoare de 10 milioane de euro) au fost posibile datorită demersurilor făcute de președintele CJ Suceava, Gheorghe  Flutur.
 Președintele Flutur a vorbit celor prezenți despre orașul Siret și în contextul în care Autostrada A7 va ajunge acolo, despre drumurile județene spre Frătăuții Noi, spre Negostina și Calafindești.
Acesta a declarat că vor fi create noi locuri de muncă de către investitori români și străini precum și despre modernizarea spitalelor, a școlilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii.
Gheorghe Flutur le-a mulțumit siretenilor pentru solidaritatea demonstrată în momentele dificile de la graniță și le-a cerut să voteze pentru Adrian Popoiu, pentru consilierii locali propuși de PNL, pentru el și pentru lista de consilieri județeni liberali.
Adrian Popoiu și Gheorghe Flutur au fost aplaudați la scenă dreschisă de oamenii care au participat la eveniment.
Comandat de PNL Filiala Suceava, COD AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.