imagine de arhiva

Bărbat băut la volan și fără permis, prins de polițiști după ce a distrus gardul vecinei. Este isprava unui localnic din Baia, care s-a ales cu dosar penal.

Marți, la ora 14.30, polițiștii din Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de că un bărbat băut la volan a distrus gardul vecinei cu o dubă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv sat Bogata, comuna Baia, strada Viitorului, unde a fost identificată autoutilitara VW, care era parcată parţial în faţa gardului locuinţei unei localnice.

Luat la întrebări, bărbatul reclamat a precizat că iubita sa a condus autoutilitara Volkswagen din direcţia Baia spre Bogata, iar la un moment dat, aceasta a oprit autoutilitara în afara părţii carosabile, cu intenţia de a o parca cu spatele, în curtea locuinţei sale.

Întrucât aceasta nu a putut efectua această manevră, bărbatul băut s-a urcat la volanul autoutilitarei, a efectuat manevra de dat înapoi, a apăsat ambreiajul dar a pierdut controlul asupra autoutilitarei şi a intrat cu aceasta în gardul vecinei.

În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale doar la gard. Întrucât bărbatul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

Totodată, s-a procedat la verificarea lui în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal în acest caz privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here