Bărbat din Brodina prins în timp ce își învăța băiatul de 17 ani să conducă, pe drumurile publice. Cei doi au fost observați și opriți de polițiști duminică seară, în juru orei 18.00.

Polițiștii de la Vicovu de Sus, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere autospeciala din dotare pe DC neclasificat, pe raza satului Falcău, comuna Brodina, pe direcția Straja – Ulma, au observat din sens opus circulând autoturismul marca Skoda Octavia.

S-a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase, șoferul oprind autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Brodina, iar ca pasager tatăl său, în vârstă de 42 de ani.

Tânărul, care nu deține permis de conducere, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tatăl acestuia a declarat polițiștilor că a dorit să își învețe fiul să conducă autoturismul familiei și de aceea i l-a încredințat.

Cei doi, tată și fiu, s-au ales cu dosare penale pentru: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here