Rădăuțean căutat pentru jafuri comise în Germania, prins de polițiști la Măneuți. ESte vorba despre un tânăr de 27 de ani, pe nume Costescu Adrian.

Marți a fost pus în executare mandatul european de arestare emis de autoritățile din Germania, privind un rădăuțean, pe nume Costescu Adrian, de 27 ani, acesta fiind cercetat pentru tâlhării și jafuri – conform Codului penal german.

În urma investigațiilor efectuate pe raza municipiului Rădăuți, de către polițiștii din cadrul S.I.C. Suceava – Urmăriri, au fost obținute informații că persoana în cauză s-ar afla pe raza comunei Măneuți, la un imobil aflat în construcții. Polițiștii s-au deplasat la locația respectivă, împreună cu un lucrător din cadrul BIC Rădăuți, unde în jurul orei 10.30, a fost identificat numitul Costescu Adrian.

Tânărul a fost escortat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Față de aceasta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței competente cu propunere de arestare. Cel în cauză a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Rădăuțeanul figura ca și persoană urmărită, urmând a se solicita revocarea măsurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.