Un rădăuțean a rămas cu mașina în drum după ce a ajuns cu o roată într-o groapă din asfalt. Era întuneric și omul nu a observat craterul așa că i-a fost avariată o roată.

Sunt din ce în ce mai mulți rădăuțeni care pe rețelele de socializare se plâng de starea drumurilor din oraș, unele de pământ, însă, se pare, mai marii primăriei nu se sinchisesc de problemele reale ale oamenilor.

Așa se face că în oraș a fost montat un ceas la un preț exorbitant, bănci tip săniuțe, și altele, însă rădăuțenii merg prin gropi zi de zi.

„Dl Bogdan Loghin și Primăria Municipiului Rădăuți ați terminat de pus umbreluțe și băncuțe ? poate facem și noi ceva de folos cu banii europeni și asfaltam drumurile sau măcar gropile din Radauti . Plătim asigurari și rovinete foarte scumpe ca sa ce ? Sa ne rupem mașinile prin Gropauti ( Radauti ) . Groapa asta este de cel puțin o luna de zile și nu numai asta ! Acuma cine suporta baguba ? Tot cetățeanul ?”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de șoferul păgubit, Costelius Fediu. 
www.informatiata.ro lansează campania STRADA MEA DIN RĂDĂUȚI. Așteptăm fotografii de la cititorii din oraș cu strada lor, pentru a le publica, și pentru ca astfel să tragem și noi, la rândul nostru, în numele publicului nostru numeros din Rădăuți, atenția supra stării drumurilor din localitate! 
Fotografiile pot fi postate pe grupul nostru Știri Rădăuți sau pot fi trimise pe adresa: informatiata@gmail.com.

1 COMENTARIU

  1. roțile-s de vină.. ce caută în groapă …la mațina mea le-am dresat ca în armată..pas săltat..nuuu primariii sau asfaltul fără smoală sau prea multă smoală..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.