medicină legală, sursă foto stopinfractori.ro

Bărbatul de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost găsit fără suflare de o angajată.
Acesta era cunoscut ca având probleme psihice, nu avea adăpost, consuma frecvent băuturi alcoolice și trăia din mila oamenilor.
În cursul zilei de marți, bărbatul a participat la mai multe înmormântări în cimitirul Rădăuți, unde a consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 16.00, acesta a mers la un restaurant din Rădăuți, unde a stat afară la o masă de pe terasa localului și a consumat băuturi alcoolice. Bărbatul a fost găsit de către o angajată, cu capul pe masă. Femeia s-a apropiat de acesta, și-a dat seama că nu mai respiră, și a anunțat serviciul de urgență 112.
La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță și polițiștii. Echipajul medical a încercat fără succes resuscitarea bărbatului timp de 30 de minute, fiind constatat decesul.
În urma examinării efectuate de echipa de cercetare la fața locului s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme de violență.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here