Rădăuțean mort în fața casei la câteva ore după ce a fost externat din spital. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit fără suflare chiar de fratele său.

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112, vineri supă amiază, cu privire un rădăuțean mort în fața casei sale.

Pe strada Pictor Grigorescu, a fost identificat apelantul în persoana fratelui decedatului, care a declarat că în jurul orei 17.30 a venit la domiciliul fratelui său, pentru a-l vizita, și l-a găsit pe acesta întins în dreptul ușii de acces, fără a prezenta semne vitale.

Fratele a explicat că bărbatul a fost externat de la Spitalul Municipal Rădăuți în dimineața zilei de vineri, fiind internat cu o zi înainte, după ce a căzut pe o stradă din centrul municipiului Rădăuți, acesta fiind cunoscut cu probleme cardiace.

La fața locului, în fața ușii de acces către imobil a fost identificat cadavrul bărbatului de 49 ani, poziționat cu fața în jos.

La fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul SMURD Rădăuți care a constatat decesul bărbatului.

În urma examinării sumare a cadavrului nu s-au constatat urme de violență și nici elemente care să creeze suspiciuni. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here