Primarul de la Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, a fost aplaudat la scenă deschisă de o sală de oameni pentru realizările din ultimii patru ani. S-a întâmplat sâmbătă, la lansarea oficială a acestuia, în prezența liderilor PSD Suceava: Ioan Stan, Gheorghe Șoldan, Mirela Adomnicăi, Eugen Bejinariu și Gheorghiță Mândruță.

Radu Reziuc a făcut un bilanț al realizărilor sale și a reamintit localnicilor, printre altele, că la preluarea mandatului, copiii stăteau în frig la școală iar oamenii stăteau la rând, în primărie, atunci când aveau de rezolvat probleme la ghișee, de depus sau de scos acte.
Un primar care s-a zbăut ca în primul rând localitatea să arate frumos și să devină o zonă turistică, de numele lui fiind legat proiectul „Hai la Mitoc”, pentru promovarea producătorilor și antreprenorilor locali, dar și pentru atragerea turiștilor în zonă, mai ales că localitatea are două mănăstiri cunoscute. 
Edilul a declarat că a trecut de la PNL la PSD nu în interes personal, ci în interesul comunății pe care o reprezintă, pentru a fi sprijinit în ceea ce privește accesarea fondurilor necesare investițiilor și a mărturisit că, la un moment dat, a fost pe cale să piardă fonduri din cazuă că nu găsea sprijin iar atunci a cerut ajutorul deputatului PSD de Suceava Eugen Bejinariu.
Bilanțul primarului Radu Reziuc 
Printre realizările de suflet ale administrației primarului Reziuc se numără: înființarea serviciului voluntar pentru situații de urgență, achiziționarea unei autospeciale de pompieri și a unei ambulanțe pentru locuitorii comunei – ambulanță care zilnic are solicitanți. Primăria Mitocu Dragomirnei are acum și un parc auto.
De asemenea, a fost implementată digitalizarea serviciilor din primărie, pentru a se permite plata taxelor și impozitelor cu cardul sau online.
S-au amenajat parcări, alei pietonale, au fost montate stații de autobuz, au fost amenjate locuri de joacă pentru copii, un teren de fotbal al comunei iar școlile au fost dotate cu mobilier nou și laptop-uri.
Pentru următorii patru ani, principalul proiect este înființarea rețelei de gaz metan în comună.
Pe lista investițiilor care urmează a fi derulate se află și construirea unei școli la Lipoveni, a unui centru medical, modernizarea căminelor culturale și a infrastructurii rutiere, îndeosebi după finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare. (VEZI VIDEO PREZENTARE BILANȚ primar Mitocu Dragomirnei).
Se va turna în curând asfalt la Dragomirna, pe drumuri de piatră, care duc spre obiective turistice și spre unități de cazare.
„Radu Reziuc este capabil să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte și atât eu, cât și colegii mei din PSD îi vom fi alături pentru a realiza aceste obiective.
Îmi doresc să sprijin continuarea dezvoltării comunei Mitocu Dragomirnei din funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.
Așa cum în 2020 locuitorii comunei și-au pus speranțele într-un tânăr, care nu i-a dezamăgit, pe 9 iunie le-am cerut să aibă încredere în doi tineri, care vor face echipă pentru dezvoltarea localității lor și implicit a județului”, a declarat deputatul Gheorghe Șoldan, candidat al PSD pentru șefia Consiliului Județean Suceava. 
Comandat de PSD OJ Suceava, Cod Mandatar 21240002

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.