sursa foto: https://business-review.eu/

Agent de vânzări rănit de o bucată de beton desprinsă din zidul Iulius Mall Suceava. Gravul incident s-a petrecut marți după amiază. Rănitul a ajuns la spital după ce a fost lovit la cap de o bucată de beton desprinsă din zidul Iulius Mall Suceava.

Polițiștii de la Burdujeni au fost sesizați marți despre un agent de vânzări rănit de o bucată de beton desprinsă din zidul Iulius Mall Suceava. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, angajat la un magazin de electrocasnice din Iulius Mall Suceava.

Conform polițiștilor, acesta a ieșit din incinta magazinului împreună cu două colege pentru a fuma o țigară. În timp ce era afară la țigară, o bucată de beton s-a desprins din zidul exterior al Iulius Mall Suceava și l-a lovit pe tânăr în zona capului. El a fost transportat la Spitalul Județean Suceava cu „plagă partea stângă”.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi “neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. Cazul agentului de vânzări rănit de o bucată de beton desprinsă din zidul Iulius Mall Suceava este unul foarte grav având în vedere că există acolo un aflux mare de persoane. Dacă fațada este fragilă și se desprind bucăți, clienții pot fi puși în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.