Bărbatul care în câteva ore a suferit două accidente rutiere a murit la Spitalul Județean Suceava, vineri. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Dumbrăveni.

El a ajuns la Reanimarea spitalului după ce duminică, 22 ianurie, a fost lovit de două mașini, în decurs de câteva ore, prima dată pe bicicletă și a adoua oară în calitate de pieton.

Bărbatul a fost adus prima dată la Spitalul Județean Suceava în jurul orei 13.00, conștient, stabil hemodinamic fiind policontuzionat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominală. Acesta era în stare de ebrietate.
După ce a primit îngrijiri medicale la Urgențe a plecat cu rețetă, nefiind nevoie de internarea lui.
Numai că bărbatul de 47 de ani a ajuns din nou la UPU Suceava, în cursul serii, tot după ce a fost implicat într-un accident rutier, în zona Inspectoratulului Școlar Suceava.
Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava,  dr. Dan Teodorovici, de această dată rănitul era în stare foarte gravă.
Echipajul SMURD l-a adus politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax (plămân perforat), contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.
Bătrânul a fost dus direct în sala de operatie de la Neurochirurgie după terminarea investigațiilor la UPU și apoi internat la Terapie Intensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.