incendiu, sursă foto arhivă

Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit în timp ce încerca să stingă incendiul care i-a cuprins casa. Totul s-a petrecut în satul Stînca, comuna Zvoriștea, în noaptea de miercuri spre joi.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda și terasa casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o bucătărie de vară.

De asemenea, pompierii militari au preluat o victimă (un bărbat de 33 de ani), care în încercarea de a stinge focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri. După ce i-au acordat primul ajutor medical și i-au imobilizat coloana vertebrală și coloana cervicală (cu un guler special), salvatorii au predat rănitul unui echipaj SAJ, care a ajuns ulterior la locul intervenției. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Au ars articole textile, obiecte de mobilier, tâmplărie și elemente de construcție din lemn și BCA pe o suprafață de aproximativ 90 mp. S-a degradat parterul locuinței.

Incendiul a izbucnit din zona mansardei, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de echipamentul de iluminat electric amplasat necorespunzător.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here