drepturi de autor informatiata.ro

Restricții în municipiul Suceava, unde rata infectării cu COVID a ajuns la 1,71 de cazuri la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință vineri, la amiază, și au fost dispuse noi măsuri de prevenire a infecției.

Autoritățile au impus restricții în municipiul Suceava, pentru următoarele două săptămâni, din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19. Astfel, este obligatorie purtarea măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani pe o rază de 50 de metri în jurul unităților de învățămât dar și în toate zonele aglomerate, cum ar fi piețele, bazarul sau mijloacele de transport în comun. Se suspendă activitatea tuturor restaurantelor și a cafenelelor, cu excepția celor din interiorul hotelurilor și pensiunilor din municipiul Suceava, unde servirea se va face doar pentru clienții cazați. De asemenea, se suspendă toate spectacolele, concertele sau alte evenimente cu public.

TPL Suceava trebuie să suplimenteze cu 20 numărul de autobuze pentru a se evita supraaglomerarea mijloacelor de transport. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat la ședința CJSU și a declarat că municipalitatea va sprijini aplicarea măsurilor impuse de Comitet pentru ca rata infectării cu COVId-19 să scadă. Restricțiile vor fi eliminate doar atunci când rata de infectare va scădea sub 1,5 la mia de locuitori.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here