Localnic din Sucevița ridicat de mascați pentru fapte de violență și folosire de arme în Italia. Este vorba despre un bărbat din Voievodeasa.

Un localnic din Sucevița ridicat de mascați în urma unei acțiuni organizate de polițiști din cadrul SIC, beneficiind de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți și SPR 3 Marginea.

Bărbatul, care are pe numele său mandat european de arestare, a fost identificat pe raza comunei Sucevița. Bogdan Cristian, de 35 ani, domiciliat în sat Voivodeasa, era căutat de autoritatile judiciare din Italia, care au emis mandatul de arestare.

Acesta a fost condamnat pentru comiterea infractiunii de furt potrivit Codului Penal Italian. Bogdan Cristian este recidivist, fiind condamnat pentru infracțuni cu violență și folosire de arme.

Bogdan Cristian a fost prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore, perioadă în care urmează a fi prezentat în faţa Curţii de Apel Suceava.

Persoana solicitată a fost introdusă în Arestul IPJ Suceava și ar urma să fie extrădată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.