Scandal între ciobani, la Bosanci. Unul dintre ei a ajuns rănit la spital după ce a fost înjunghiat de individul cu care se afla în conflict. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, la Bosanci, iar cei doi protagoniști sunt din Bunești. Aceștia sunt ciobani la stâni diferite.Un localnic a sunat la 112. La fața locului, la aproximativ 300 de metri de iazul Nimerceni din comuna Bosanci, pe un drum de țară neasfaltat spre comuna Bunești, a fost identificat ciobanul înjunghiat – un bărbat de 38 ani din sat Uncești, comuna Bunești. Acesta a poevestit că, în urma unui conflict spontan cu celălalt cioban, acesta din urmă l-a lovit o singură dată cu un cuțit în zona abdomenului, după care a fugit de la fața locului. Rănitul a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ulterior, după căutări ale polițiștilor prin Bosnaci și Bunești, agresorul a fost identificat în persoana numitului Filoteanu Culiță, de 51 ani din comuna Bunești, sat Uncești, tot cioban ca și victima. Cuțitul a fost ridicat de acasă și condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.
Întrucât aspectele constatate întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni intenționate contra vieții, a fost sesizat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la omor, cercetările fiind continuate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Față de Filoteanu Culiță s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here