sursa foto:editia.ro

Scandalagiu calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen și încătușat în stradă. S-a întâmplat joi după amiză, la Valea Moldovei.

Citește restul știrii după reclame....

Polițiștii au intervenit în scandalul între doi frați, care s-au luat la bătaie, și au fost nevoiți să folosească spray-ul lacrimogen.

Secţia 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 54 ani, din comuna Valea Moldovei, cu privire la faptul că a fost lovit.

Apelantul a fost identificat pe drumul public din apropierea locuinței sale. El a declarat că, în timp ce se afla stradă, în urma unui conflict verbal cu fratele său, un bărbat de 35 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost lovit de către acesta cu un obiect contondent.

Victima a spus că are leziuni care necesită îngrijiri medicale.

Agresorul manifesta un comportament și un limbaj agresiv față de polițiști. Tocmai de aceea individul a fost calmat cu spray-ul lacrimogen iar agresorul a fost încătuțat în plină stradă.

Scandalagiul a fost condus la sediul poliției, unde s-a încercat audierea sa.

S-a luat decizia reținerii pentru 24 de ore a gresorului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here