sursa foto:editia.ro

Scandalagiu calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen și încătușat în stradă. S-a întâmplat joi după amiză, la Valea Moldovei.

Polițiștii au intervenit în scandalul între doi frați, care s-au luat la bătaie, și au fost nevoiți să folosească spray-ul lacrimogen.

Secţia 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 54 ani, din comuna Valea Moldovei, cu privire la faptul că a fost lovit.

Apelantul a fost identificat pe drumul public din apropierea locuinței sale. El a declarat că, în timp ce se afla stradă, în urma unui conflict verbal cu fratele său, un bărbat de 35 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost lovit de către acesta cu un obiect contondent.

Victima a spus că are leziuni care necesită îngrijiri medicale.

Agresorul manifesta un comportament și un limbaj agresiv față de polițiști. Tocmai de aceea individul a fost calmat cu spray-ul lacrimogen iar agresorul a fost încătuțat în plină stradă.

Scandalagiul a fost condus la sediul poliției, unde s-a încercat audierea sa.

S-a luat decizia reținerii pentru 24 de ore a gresorului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here