polițiști
sursă foto TimpOnline

Femeie scoasă din mâna soțului de copiii minori, care au asistat la agresiune. S-a întâmplat luni seară, în municipiul Suceava. Femeia de 34 de ani a fost lovită cu pumnul de către soț cbhiar în fața celor doi copii minori.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie scoasă din mâna soțului de copiii minori după ce fost liată la bătaie de bărbatul aflat în stare de ebrietate.

Într-un acces de gelozie, bărbatul în vârstă de 40 ani, din municipiul Suceava, în prezența celor doi copii minori, a lovit-o cu pe soție cu pumnul. De față la tot incidentul au fost cele două fiice minore ale cuplului, de 8 și 13 ani, care au intervenit între părinți, ca tatăl lor să nu le mai lovească mama.

Femeia a fost îndrumată de către polițiști să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Totodată, în urma completării formularului de risc, a reieșit că este vorba despre un risc eminent și a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile față de bărbatul violent. Acesta s-a ales cu dosar penal privind infracţiunea de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.