drepturi de autor informatiata.ro

Scor umilitor pentru candidatul PSD Dan Ioan Cușnir iar Marian Andronache este surpriza alegerilor de la Suceava.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

După finalizare numărării voturilor din municipiul Suceava, este clar că Ion Lungu a câștigat alegerile cu 31,90% din totalul voturilor exprimate de suceveni. Edilul a avut 9800 de voturi, peste partidul din care face parte.

Pe locul doi se situează candidatul PMP Suceava, Marian Andronache, care a depășit PSD la Suceava. Andronache, candidatul unui partid mic, este surpriza acestor alegeri în municipiul Suceava. 19,66% dintre sucevenii care s-au prezentat duminică la vot l-au ales pe acesta.

Scor umilitor pentru cadidatul PSD la primăria Suceava – Dan Ioan Cușnir, cel mai slab scor al acestui partid în municipiul Suceava de la Revoluție și până acum. În ciuda campaniei agresive pe rețelele de socializare, Cușnir nu s-a situat decât pe locul trei, obținând doar 16,89% din voturi. Spun că este un scor umilitor având în vedere că acesta face parte dintr-un partid mare, cu infrastructură destul de puternică și cu echipă de campanie în spate.

Florin Sinescu, de la ProRomânia, este pe locul 4, cu un procent de voturi de 9,11%, urmat de userista Teodora Munteanu – cu 7,17%, Alin Opincaru (Uniunea pentru Bucovina)– 3,71%, Alexandru Băișanu– 3,68%, Andrei Neșculescu – 0,92%, iar Gheorghe Nedea – 0,76%, Marius Boghian (ADER) – 0,53%.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here