Și-a dat foc la casă și apoi s-a spânzurat din cauză că soția l-a părăsit. Este isprava unui bărbat de 53 de ani, din comuna Dolhești.

Acesta a pus foc la casă după care s-a spânzurat, supărat că soția a plecat și a luat și fiul cu ea.

O vecină de-a bărbatului a sunat speriată la 112 și a cerut ajutor după ce a văzut ieșind fum de la casa învecinată.

Femeia a trimis un băiat să vadă ce s-a întâmplat. Acesta a văzut că de la un geam dinspre drumul județean ieșeau flăcări și un fum negru și și-a alertat vecinii. Localnicii au venit la fața locului și au aruncat mai multe găleți de apă, până la sosirea echipajului de pompieri – care au reușit să stingă focul.

Pompierii au găsit în camera din care a izbucnit incendiul o butelie cu gaz metan care a fost îndepărtată și dusă în grădina din spatele locuinței, întrucât aceasta era deschisă și elimina gaz.

Totodată, în timpul intervenției, unul dintre pompieri a observat o persoană de sex masculin care se afla spânzurată în podul grajdului din spatele casei. Acea persoană a fost recunoscută de către un vecin ca fiind proprietarul gospodăriei respective.

Acestuia i s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 minute de către echipajul SMURD, însă nu a mai răspuns manevrelor, constatându-se decesul.

Din verificările și discuțiile purtate cu vecinii a reieșit faptul că între acesta și soția sa existau certuri recente, soția plecând de la domiciliu împreună cu fiul acestora în seara zilei de 29 iunie.

În urma celor constatate de pompierii sosiți la fața loculu,i a rezultat că incendiul s-a manifestat doar în interiorul locuinței, fiind afectată o suprafață de aproximativ 25 m.p.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” și „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.