medicină legală

Un bărbat de 71 de ani, din comuna Dorna Arini, a fost găsit de fiica sa mort pe marginea drumului.
Duminică seară, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către o femeie, din comuna Dorna Arini, despre faptul că și-a găsit tatăl mort.
Femeia a decalart că duminică seară, în jurul orei 20.00, s-a întâlnit cu tatăl ei, în vârstă de 71 ani, localnic, pe drumul comunal 76 Gheorghițeni la distanța de circa 50 metri de locuința comună, ocazie cu care acesta din urmă i-a cerut să-l ajute cu deplasarea până la imobil, deoarece acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având asupra sa o sticlă de vodcă.
La un moment dat, bărbatul i-a spus fiicei sale că mai rămâne să se odihnească, motiv pentru care femeia a mers acasă. Timp ce aproximativ 10-15 minute, aceasta a făcut treburi gospodărești, după care observând că tatăl ei nu a ajuns acasă, a ieșit în stradă, ocazie cu care pe marginea unui pod din apropiere a observat așezată sticla de vodcă, iar când s-a apropiat, a văzut că tatăl său era căzut în rigola de pe marginea drumului, cu capul sub trunchiul corpului, fără a prezenta semne vitale.
Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și a fost găsită căzută în mai multe rânduri în zona respectivă.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilii cauzelor producerii decesului.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here