Un șofer băut a intrat cu mașina într-o casă după care a reclamat că autoturismul a fost furat. Accidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, pe strada Spitalului din municipiul Rădăuți.

Un rădăuțean cu tupeu a intrat cu mașina într-o casă, a plecat de la fața locului iar apoi a reclamat la Poliție că i-a fost furat autoturismul.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au fost sesizați că pe strada Spitalului a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului.

La fața locului a fost identificat un autoturism marca VAUXHALL. Acesta prezenta avarii în partea frontală după ce a intrat în coliziune cu imobilul aparținând unei localnice. De asemenea, la locul producerii evenimentului rutier a fost identificat apelantul, acesta relatând lucrătorilor de poliție faptul că a observat cum conducătorul autoturismului care a provocat accidentul a coborât din autoturism și a plecat.

Ulterior, la ora 18:10, un rădăuțean de 28 ani a sesizat prin SNUAU 112 faptul că i s-a sustras autoturismul marca VAUXHALL care se afla parcat pe strada Ștefan cel Mare, având cheile în contact.

La scurt timp, acesta s-a prezentat în locul producerii evenimentului rutier, prezentând leziuni la nivelul capului, polițiștii având suspiciunea că tânărul era la volanul mașinii intrate în casă iar apoi a plecat.

Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/L alcool în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind examinat de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, acesta a fost diagnosticat cu plăgi escoriate la nivelul capului, semn că suferise un accident.

Cu privire la sesizarea privind furtul autoturismului susmenționat, acesta nu se confirmă, în cauză, în urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, coroborate cu cele declarate verbal de către un martor identificat, stabilindu-se că tânărul a fost cel care a condus autoturismul marca VAUXHALL provocând evenimentul rutier şi părăsind locul accidentului fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here