polițiști, sursă foto România Liberă

Un șofer beat a lovit cu mașina un pieton… mai beat decât el. S-a întîmplat la Dumbrăveni, miercuri după-amiază. Șoferul avea o alcoolemie de 0,74 mg/l în timp ce pietonul de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Miercuri după-amiază, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Suceava, a surprins și accidentat un localnic de 63 de ani, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.
Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Supriza a venit atunci când cei doi au fost verificați cu etilotestul de către polițiști. Ambii erau în stare avansată de ebrietate, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat- în cazul conducătorului auto şi de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului. La spital celor doi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here