sursă foto cronicadebraila.ro
sursă foto cronicadebraila.ro

Un șofer beat a zburat cu mașina într-un șanț iar apoi a plecat de la fața locului. Accidentul s-a petrecut la Dumbrăveni.

Marți, la orele 00:45, lucrătorii Poliției Orașului Salcea, au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, s-a produs un accident de circulație, fiind implicat un autoturism care a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat  că în șanțul de pe marginea carosabilului, a fost găsit avariat un autoturism marca Ford, iar conducătorul auto nu se afla la fața locului.

Din discuțiile purtate cu martorii, a rezultat faptul că șoferul a plecat îndreptându-se spre centru localități Dumbrăveni.

Având în vedere cele relatate de persoanele prezente la fața locului, agenții s-au deplasat spre centrul localității Dumbrăveni iar în apropierea magazinului universal PROFI a fost identificat conducătorul auto, originar din sat Dragomirești-Deal, județul Ilfov, care a recunoscut faptul că el a condus autoturismul proprietate personală.

Întrucât acesta mirosea a alcool s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de  0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la conducerea bărbatului la Spitalul Județean  Suceava, secţia U.P.U., unde, pentru stabilirea alcoolemiei, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.