foto: arhivă

La Burdujeni, un șofer beat criță a intrat cu mașina în alte vehicule parcate și în garaje, după care a fugit.  Incidentul s-a petrecut vineri seară.

Vinderi, în jurul orei 21.15, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că șoferul unui autoturism Volvo este băut, a lovit mai multe mașini și un gard și a plecat de la locul faptei.

Apelantul care a declarat faptul că autoturismul în cauză s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate în zonă de către polițiști, la scurt timp a fost identificat autoturismul în cauză parcat în fața unui bloc de pe strada Cuza Vodă, acesta prezentând avarii pe bara față-spate.

Ulterior, la domiciliu, a fost identificat și proprietarul, un sucevean de 32 ani, care, întrebat cu privire la cele întâmplate,  a relatat că el a condus autoturismul în cauză, ulterior fiind de acord să se deplaseze la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru clarificarea aspectelor.

Aici, Tofan Nicolae a declarat în seara de 05.07.2024, a consumat băuturi alcoolice la o zi onomastică și, în timp ce se afla pe strada Calea Uniri, a încercat să efectueze manevra de întoarcere al autoturismului marca Volvo dar nu și-a dat seama că a acroșat 2 garaje și 2 autoturisme care se aflau parcate.

Acesta a mai precizat faptul că a consumat băuturi alcoolice doar înainte de conduce autoturismul în cauză.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valore de 1,25 mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la UPU Suceava pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.