foto arhivă

Un șofer beat criță a ajuns cu mașina în parapetul de beton al unui pod, la Rădăuți. Accidentul s-a petrecut marți seară.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 că pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuți, a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale. Un șofer beat criță, în vârstă de 35 de ani, într-un viraj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina acestui a intrat în parapetul de beton al unui pod din Rădăuți. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au realizat că șoferul era băut. Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu alte cuvinte vorbim despre un șofer prins beat criță la volan. Acesta a fost condus la Spitalul din Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul prins beat criță la Rădăuți s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here