sursă foto Ziarul Incomod
Șofer blocat în trafic la Horodnic de Sus, după o urmărire ca în filme. S-a întâmplat sâmbătă seara iar șoferul, un tânăr de 22 de ani, a fost prins pentru că traficul era prea intens.
Șofer blocat în trafic la Horodnic de Sus. Polițiștii de la Marginea, care acționau pe DN2E, au vrut să oprească pentru un control de rutină, sâmbătă, în jurul orelor 21.00, un autoturism marca BMW. Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele regulamentare de oprire, mai mult mașina a prins viteză chiar în zona Școlii Gimnaziale din Horodnic de Sus, așa că polițiștii au pornit în urmărirea ei.
Șoferul a gonit cu polițiștii pe urme doi kilometri. A avut însă ghinion că traficul era foarte aglomerat. Din această cauză, în apropierea centrului comunei Horodnic de Sus, s-a reușit blocarea autoturismului BMW, conducătorul auto fiind identificat ca fiind Neagoiță Daniel, de 22 ani, domiciliat în Voitinel. Culmea, tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.
De asemenea, s-a constatat că autoturismul BMW nu este asigurat în caz de daună și nu are inspecția tehnică periodică efectuată la data de 19.09.2020. Șoferul a fost sancționat
contravențional și s-a ales cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.